I mladi policajac učestvovao u prevari

19:02:00 09.02.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadski policajci, u saradnji sa Sektorom unutrašnje kontrole, uhapsili su Novosađane D. I. (41) i A. I. (38), zbog sumnje da su učinili krivično delo prevara, kao i L. J. (32) i policijskog službenika M. P. (27), osumnjičene za pomaganje u izvršenju ovog krivičnog dela.

I mladi policajac učestvovao u prevari

- Sumnja se da je M. P. koji nije bio na dužnosti, u decembru prošle godine svoju službenu legitimaciju dao osumnjičenim D. I. i A. I. a potom zaustavio vozilo u kome su bila dvojica državljana Bosne i Hercegovine. Zatim su se D. I. i A. I, kojima je prethodno L.J. dojavio kretanje vozila i informaciju o novcu, državljanima Bosne i Hercegovine lažno predstavili kao policajci i, kako se sumnja, oduzeli im 14.000 evra, odnosno deo ukupne sume koju su nosili, kako ih ne bi priveli zbog navodnog prekršaja – navodi policija u saopštenju.

Prilikom hapšenja, kod D. I. i A. I. je pronađena nelegalna municija, pa se njih dvojica terete i za nedozvoljenu proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policijskom službeniku M. P. sudija je odredio pritvor do 30 dana, a trojica osumnjičenih zadržani su do 48 sati i biće dovedeni na saslušanje u zakonskom roku.

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
15°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.5 mb
Vetar: 8 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?