I stanovnici Telepa od danas imaju NS bike stanicu

19:09:00 27.09.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Četrnaesta „NS bike“ stanica za iznajmljivanje gradskih bicikala otvorena je danas na Telepu. Nalazi se na Bulevaru patrijarha Pavla, između ulica Feješ Klare i Jožefa Atile.

I stanovnici Telepa od danas imaju NS bike stanicu

foto: Parking servis



- Sa ovim brojem stanica „NS bike“ postaje veoma ozbiljan sistem alternativnog prevoza po gradu. Posebna prednost ove lokacije je i to što ovaj deo grada ima veoma dobre biciklističke staze – izjavio je prilikom otvaranja stanice direktor JKP „Parking servis“ Stevan Lugonja.

I ova stanica, kao i sve druge, je automatizovana, što znači da je iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata. Od ove godine dostupna je i „NS bike“ mobilna aplikacija, koja pruža informacije o lokacijama svih stanica uz mogućnost navigacije, o broju bicikala na stanicama, odnosno o broju slobodnih mesta za vraćanje istih, u realnom vremenu. Ovo su podaci koji u mnogome olakšavaju korišćenje bicikala i štede vreme.

I stanovnici Telepa od danas imaju NS bike stanicu

foto: Parking servis

Direktor Turističke organizacije Novog Sada, Branislav Knežević je ovom prilikom izjavio da je „NS bike“ sistem postao i deo turističke ponude Novog Sada. Veliki broj iznajmljivanja govori da se kultura vožnje bicikala vratila na gradske ulice, odnosno biciklističke staze.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?