I sutra "Humani ponedeljak" da Tara dobije nova invalidska kolica

19:09:00 27.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarna akcija za osmogodišnju Taru Popović iz Novog Sada, kojoj su potrebna nova invalidska kolica, biće ponovljena u ponedeljak, 28.septembra. Prošlog ponedeljka za nju je na Štrandu sakupljeno 24.560 dinara, a cilj je da se tokom sutrašnje akcije obezbedi ostatak novca za devojčicu obolelu od cerebralne paralize, javio je Radio021.

I sutra "Humani ponedeljak" da Tara dobije nova invalidska kolica


Inače, okom "Štrand festa", koji će biti održan narednog vikenda, Zelenilo priprema veliku humanitarnu akciju. Dva dana "Humanog ponedeljka" organizovaće se u okviru Štrand festa, 3. i 4. oktobra, na novosadskom kupalištu i tada će biti zatvorena. Upravo na "Štrand festu" Novosađani će moći da budu humani i da uz druženje, tamburaše i riblje specijalitete, pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Portparol "Gradskog zelenila" Ivan Nožinić navodi da je prošle godine prikupljeno 858.000 dinara za lečenje i negu petoro dece, a tokom ove sezone 1,9 miliona dinara za 14 dece. Ulaz na festival biće slobodan.

Izvor: Radio021

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?