Igralište srušeno zbog gradnje Muzičke i Baletske škole biće na novoj lokaciji

17:07:00 20.07.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Rekviziti sa dečjeg igrališta na Limanu III, koji su uklonjeni radi izgradnje Muzičke i Baletske škole, biće izmešteni u neposrednu blizinu prvobitne lokacije.

Igralište srušeno zbog gradnje Muzičke i Baletske škole biće na novoj lokacijifoto:NSU - Uživo sa novosadskih ulica

Ti uklonjeni rekviziti su trenutno na reparaciji i biće postavljeni u međublokovskom prostoru između Šekspirove i Ulice Narodnog fronta.

U JKP "Zavod za izgradnju grada" očekuju da reparacija sprava i rekvizita bude završena u narednih petnaestak dana, nakon čega će biti montirani.

"Mali košarkaški teren biće izmešten uz Bulevar cara Lazara, a imaće ogradu i tartan podlogu. Takođe, uz novi košarkaški teren postaviće se i dve fitnes sprave. To znači da stanovnici Limana III, izgradnjom novog objekta Muzičke i baletske škole, neće biti uskraćeni za bavljenje sportsko-rekreativnim aktivnostima u svom kvartu", saopšteno je iz ZIG-a.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Goran

, *.dynamic.sbb.rs

A to što su isekli drveće kojima treba preko 50 godina da narastu to nikom ništa. Sramota. U ostalim zemljama se drveće vadi iz zemlje sa korenom i presađuje samo se kod nas seče i posle to neko prodaje, ili uzima za sebe. Da da, zasadiće oni nova ali ovako se ne rešavaju stvari.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?