Igranka u ritmu muzike za ples

17:09:00 08.09.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadski Big Band nastupaće na četvrtoj igranci "U ritmu muzike za ples" u nedelju, 18. septembra od 18 sati, u dvorištu Vojvođanske banke na Trgu slobode 4.

Vokalni solisti biće Danka Adamov, Mirjana Draganić i Zoran Šandorov, a dirigent Fedor Vrtačnik.

Igranka u ritmu muzike za ples

U Muzičkoj omladini Novog Sada, koja je orgnizator događaja, kažu da su brojni natpisi u štampi, fantastični utisci publike i kritike i više od 2000 posetilaca bili snažni pokretači da jedan ovakav događaj preraste u tradiciju.

"Neobičnost i dragocenost naših velikih igranki, na koje su pozvani svi naši sugrađani, a jedini uslov je da vole muziku, ples i druženje, jeste i da se njima promovišu neobične i drugačije lokacije za odvijanje muzičkih događaja u gradu", kažu organizatori i dodaju da zbog toga ne treba propustiti priliku za ples.

Cena ulaznice je 500 dinara i može se kupiti ili onlajn rezervisati u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/II, tel. 021/452-344), radnim danima od 8 do 14 sati, kao i dva sata pred početak događaja na mestu njegovog održavanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?