Ilegalno proizveli više od 1000 litara alkoholnog pića

17:11:00 10.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Više od 1.000 litara nezakonito proizvedenog alkohola, namenjenog ilegalnoj prodaji zaplenjeno je u Novom Sadu i Bačkoj Palanci.

U kući četrdesetogodišnjeg meštanina Bačke Palanke otkriveno je 960 litara tečnosti, od koje gotovo polovinu čini etil alkohol, zatim različite voćne rakije i esencije, kao i oprema za punjenje i zatvaranje flaša. Sve je zaplenjeno i predato Poreskoj policiji u Novom Sadu.

Ilegalno proizveli više od 1000 litara alkoholnog pića

Zbog osnovane sumnje da je alkoholna pića proizvodio neovlašćeno, bez odobrenja nadležnog organa, protiv njega će biti podneta krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja.

U automobilu šezdesetpetogodišnjeg Novosađanina, policija je pronašla 100 litara alkoholne tečnosti u flašama sa falsifikovanim nalepnicama jedne robne marke. Kod njega je pronađeno i 160 akciznih markica koje su, takođe, kako se sumnja falsifikovane.

Alkohol za koji se sumnja da je bio namenjen prodaji prosleđen je na odgovarajuća stručna veštačenja, a protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava za krivična dela nedozvoljena trgovina i falsifikovanje isprave.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?