„Informatika“ podnela prijavu zbog lažnih naloga za plaćanje u kovertama sa znakom tog preduzeća

19:03:00 07.03.2022, Komentara: 0

Novi Sad – JKP „Informatika“ je saopštila da je podnela krivičnu prijavu protiv N. N. lica koje je građanima slalo lažna obaveštenja u kovertama na kojima je stari logo tog preduzeća.

„Informatika“ podnela prijavu zbog lažnih naloga za plaćanje u kovertama sa znakom tog preduzeća

foto: Informatika

Kako navode, na adrese Novosađana, Beograđana i stanovnika drugih gradova stigli su lažni nalozi za plaćanje doplatnih parking karata, RTS naknade, kao i druga obaveštenja. Dodaju da su danas od Pošte dobili neuručene koverte u kojima su ovog puta bila lažna obaveštenja Pošte. Takođe, neka obaveštenja su pakovana i u koverte sa sadašnjim logom firme.

Iz „Informatike“ saopštavaju da ovakva obaveštenja nisu poslata iz tog javnog preduzeća i naglašavaju da koverte sa svojim logom koriste samo za obaveštavanje građana iz svog domena poslovanja, odnosno o objedinjenoj naplati komunalnih usluga.

- Upozoravamo sve sugrađane da provere sve podatke ukoliko na kućnu adresu dobiju sumnjivo obaveštenje sa našim logom. Građani se mogu obratiti kontakt centru „Informatike“, na broj 0800/ 22-20-21 - stoji u saopštenju „Informatike“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1010.9 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?