Institut za javno zdravlje Vojvodine za vikend neće testirati putnike na koronu

08:07:00 24.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Tokom predstojećeg vikenda, 25. i 26. jula, testiranje putnika neće se obavljati u Institutu za javno zdravlje Vojvodine.

Institut za javno zdravlje Vojvodine za vikend neće testirati putnike na koronu


Kako je saopštila ova zdravstvena ustanova, testiranje se neće obavljati „zbog nepovoljne epidemiološke situacije u gradu i potrebe za većim testiranjem obolelih“.

Zakazivanje testiranja putnika na koronavirus od juče je moguće samo preko sajta Instituta, dok broj telefona preko kog se do sada zakazivalo više nije aktivan.

Jedna osoba može da zakaže testiranje za najviše četiri osobe. Uzorkovanje se radi od sedam do 10 sati u trijažnoj prostoriji u zadnjem dvorištu Instituta za javno zdravlje Vojvodine, ulaz iz Ulice Ruđera Boškovića.

Građani koji dolaze na testiranje trebalo bi da ponesu uplatnicu za testiranje koje košta 6.000 dinara, potom pasoš i dokaz o putovanju, poput potvrde o rezervaciji hotela ili vaučer turističke agencije, ili pozivno pismo privatnog ili pravnog lica u inostranstvu, putno osiguranje, prevoznu kartu ili druge dokaze o putovanju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
18°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1005.8 mb
Vetar: 1 m/s, ESE
Sub 16° - 33° Sunčano
Ned 17° - 36° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?