Interfest od četvrtka do subote na Trgu slobode

16:06:00 11.06.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Petnaesti međunarodnog festivala vina Interfest biće održan na Trgu slobode od 14. do 16. juna. Festival će okupiti oko 120 učesnika iz više od 10 zemalja, biće predstavljena vina iz preko sto vinarija i preko 500 vinskih etiketa.

Interfest od četvrtka do subote na Trgu slobode


- Moći ćete da se upoznate sa najkvalitetnijim vinima iz Srbije koja su na nedavnim renomiranim takmičenjima pobrala najveća odličja. Kao i svih ovih godina, sa nama će biti i naši internacionalni vinski prijatelji iz Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, a predstavićemo i vina iz Italije, Francuske, Španije, Portugala, Čilea i Austrije. I ovoga puta, pored vrhunskih vina, posetioce očekuju i kvalitetne rakije, ali i probrana gastro ponuda, najkvalitetniji suhomesnati proizvodi, sirevi i drugi delikatesi koje se slažu uz vino – rekla je na konferenciji za novinare predsednica Udruženja Interfest Nataša Budisavljević - Radišić.

Tokom festivala biće održane zanimljive stručne radionice i paneli na aktuelne vinske teme tokom dana, a za muzički program u okviru festivalskih večeri će se i ove godine pobrinuti Aleksandar Dujin. Više o programu i festivalu možete pročitati na sajtu Interfesta.

Festivalske aktivnosti počinju u 19 sati i završavaju se u ponoć. Ulaz na festival je besplatan. Vaučer za degustaciju košta 100 dinara, a čaše će se prodavati po ceni od 250 dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 995.5 mb
Vetar: 6 m/s, WNW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?