"Interfest" od petka na Trgu slobode

13:06:00 14.06.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Međunarodni festival vina "Interfest", 14. po redu, biće održan od 16. do 18. juna na Trgu slobode, kada će posetioci moći da uživaju u 400 vrsta vina od oko 70 proizvođača iz 11 zemalja.

"Interfest" od petka na Trgu slobodefoto: Facebook / Interfest festival vina

Direktorka "Interfesta", Nataša Budisavljević, rekla je da će u ta tri dana ljubitelji vina imati mnogo razloga za uživanje.

"Tokom festivala biće održan i niz panela i stručnih diskusija na temu vina, a ove godine biće dosta izlagača koji će se po prvi put pojaviti na ovoj tradicionalnoj manifestaciji", rekla je Budisavljavić.

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević rekao je da je pred Novosađanima sezona velikih manifestacija, a da je prva u nizu Interfest, koji svake godine ima sve više izlagača i posetilaca.

"Vino već odavno nije samo piće, vino je odraz kulture, tradicije i turistički proizvod, a suguran sam da ćemo ove godine imati bogatu ponudu. Festival je idealna prilika da se sklope novi poslovi i ostvare kontakti između posetilaca i proizvođača vina", rekao je Radojević.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
19°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 16° - 33° Sunčano
Ned 17° - 36° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?