Interventna i žandarmerija demonstriraće hapšenje na Trgu slobode

15:05:00 26.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Policijska uprava u Novom Sadu svečano će sutra obeležiti Dan i slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Dan policije.

Interventna i žandarmerija demonstriraće hapšenje na Trgu slobode

foto: Završne pripreme u Beogradu, MUP Srbije

Kako je saopšteno, svečanost počinje u 12 sati na Trgu slobode, gde će biti izložena oprema, vozila i edukativni materijal. Interventna policija i pripadnici žandarmerije demonstriraće u dvema pokaznim vežbama hapšenje osumnjičenog i oslobađanje taoca.

U obeležavanju Dana Ministarstva, osim pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu i novosadskog Odreda žandarmerije, učestvovaće i Centar za osnovnu policijsku obuku iz Sremske Kamenice.

Centralna manifestacija povodom obeležavanja Dana MUP-a i Dana policije biće održana sutra u 12 časova ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije. Proslava će početi u 9.30 časova u beogradskoj Knez Mihajlovoj ulici gde će biti održan tradicionalni svečani defile čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije, Mađarske i Poljske. Proslava će biti završna u 20.30 sati koncertom policijskih orkestara ministarstava unutrašnjih poslova Srbije, Poljske i Mađarske, kao i poznatih domaćih pevača na Kalemegdanskoj promenadi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?