Iscenirali otmice da bi snimke postavili na Youtube

10:08:00 20.08.2015, Komentara: 1

Novi Sad - Policija u Novom Sadu je krajem juna i pre pet dana bila alarmirana zbog lažnih otmica, čiji su akteri, koji su ih odglumili i snimili, snimke želeli da postave na Youtube.

U oba slučaja policija je blokirala grad i ubrzo uhvatila "glumce".

Iscenirali otmice da bi snimke postavili na Youtube

Poslednja "otmica" bila je pre pet dana, kada je jedan građanin prijavio da je u Ulici Alekse Šantića oteta osoba. Tada su trojica muškaraca sa fantomkama na glavama u "mercedes" beogradskih tablica uvukli svog poznanika A. L., koji nije znao da je reč o šali. Pošto je vrištao i zapomagao, skinuli su fantomke, objasnili mu u čemu se radi, i u dogovoru s njim istu scenu ponovili na drugoj lokaciji, da bi snimak postavili na Youtube, ali su ubrzo uhapšeni. Osim A. L, u događaju su učestvovali i P. P, S. D. i I. S.

Prethodna lažna otmica bila je i 27. juna, i to u tri ujutru u Ulici Pap Pavla. Tada je prijavljeno da je uz vrisku i zapomaganje oteta jedna osoba. Policija je, samo pola sata kasnije, uhapsila šestoro mladih starosti od 18 do 21 godine, koji se terete da su narušili javni red i mir. Uhapšenim Novosađanima M. S., M. V., T.S., L. M., M. M., kao i I. A. pripisuje se da su radi ličnog zadovoljstva iscenirali i odglumili otmicu svoje drugarice koja se takođe sumnjiči za učestvovanje u navedenom događaju. Kombi “mercedes” upotrebljen u ovoj bizarnoj predstavi je vlasništvo roditelja jedne od okrivljenih devojaka.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

jelena

, *.dynamic.sbb.rs

To je ta nova generacija "deca debili".


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1002.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?