"Istina o sportu" na tribinama Asocijacije sportista

14:12:00 14.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Asocijacija sportista, sportskih stručnjaka i stručnjaka u sportu "AS" organizuje seriju tribina "Istina o sportu".

Prva tribina biće posvećena "Položaju i uticaju sportskih stručnjaka u sistemu sporta", i održaće se u četvrtak, 17. decembra od 18 sati, u konferencijskoj sali u Vojvođanskih brigada 17 u Novom Sadu.

"Istina o sportu" na tribinama Asocijacije sportista

Predavači će biti prof. dr Dušan Perić, dekan fakulteta za sport i turizma "Tims" i Slobodan Petrović, sekretar Udruženja fudbalski trenera Kragujevca i predsednik Koordinacionog tela za primenu zakona o sportu.

"Upravljanje sportom nije prepušteno sportskim stručnjacima nego to rade razne interesne grupe i nekvalifikovani pojedinci radi ličnih interesa i zato serijom ovih tribina želimo da podstaknemo i ukažemo na sve probleme koji se dešavaju u sportu i probamo da sport vratimo na mesto koje mu i pripada u društvu", piše u pozivu "AS-a".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?