Italijanski specijaliteti za gradske čelnike

13:07:00 27.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Gradska vlast odlučila je da zakupi drugi restoran na obali Dunava sa pogledom na reku, a treći po redu u kome gradski čelnici mogu da jedu besplatno.

Italijanski specijaliteti za gradske čelnike

Iako Grad Novi Sad za protokolarne potrebe do kraja godine ima zakupljena već dva restorana, jedan sa nacionalnom kuhinjom koji je takođe na obali Dunava i jedan sa vojvođanskom trpezom, odlučeno je da im je potreban i treći, internacionalni, i to da se ne nalazi na udaljenosti većoj od 2,5 kilometra od centra grada.

U restoranu sa italijanskim specijalitetima na meniju će biti razne paste, brusketi, pršut iz Italije, nekoliko vrsta pice, gnočija, ali i piletine i svinjetine spremljene sa prilozima iz zemlje na Apeninima. Predviđena su i ekskluzivna jela od ribe kao što je orada, a biće i italijanskih vina. Primera radi, kilogram orade košta 3.000 dinara.

Novosadske demokrate smatraju da je ceo tender za zakup restorana sumnjiv, a novinari Blica ostali su uskraćeni za odgovor od gradske vlasti zašto se zakupljuje baš takav restoran.

Izvor: Blic

Ilustracija: Monica Arellano-Ongpin / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?