Iz taksi vozila krao tablete, mobilne i novac

16:02:00 08.02.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Pripadnici novosadski policije rasvetlili su više krivičnih dela, među kojima je 48 krađi taksi vozila u gradu i pljačka kladionice na Novom naselju.

Iz taksi vozila krao tablete, mobilne i novac


Futožanin otkupljivao ukradenu robu

Policija je u Balzakovoj ulici uhvatila tridesetpetogodišnjeg Novosađanina, neposredno pošto je razbio staklo na jednom taksiju i iz njega ukrao tablet, mobilni telefon i novac.

- Ukradeni predmeti pronađeni su kod osumnjičenog, a operativnim radom policija je došla do osnovane sumnje da je on učinio još 47 teških krađa, obijajući taksi vozila. Policija je pronašla i Futožanina (35) za koga sumnja da je otkupljivao ukradene stvari, između ostalog i četiri tableta koji su pronađeni kod njega. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za krivično delo prikrivanje – navedeno je u saopštenju policije.

Kako je "pao" pljačkaš kladionice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su R. B. (26) i D. B. (20), zbog sumnje da su 6. februara tukli tridesetčetvorogodišnjeg Novosađanina i teško ga povredili, a onda mu oduzeli mobilni telefon.

Takođe, novosadski policajci su uhapsili i N. K. (35) zbog osnovane sumnje da je, uz pretnju pištoljem, u oktobru opljačkao kladionicu na Novom naselju. U njegovom stanu pronađene su i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, pa se, osim za razbojništvo, tereti i za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pogledajte snimak hapšenja OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.7 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?