Izbodena žena u Futogu, priveden njen dever

16:09:00 29.09.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska policija privela je D. M. (48) koji je danas nešto pre 13 časova, oštrim predmetom izbo N. B. (42).

Izbodena žena u Futogu, priveden njen dever

Nakon saslušanja D. M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i laka telesna povreda. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Sumnja se da je on nožem teško povredio svoju četrdesetdvogodišnju snajku, a četrdesetsedmogodišnjem bratu naneo lake telesne povrede.

Portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Zoran Krulj rekao je Dnevnik da je njihova služba poziv primila u 12.50 časova i prilikom dolaska na lice mesta zatekla i zbrinula žensku osobu starosti 42 godine, a nakon toga je, u svesnom stanju, prevezla na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine primljena je pacijentkinja N. B. (42) sa višestrukim povredama u vidu ubodnih rana. Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, hirurške obrade rane, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijentkinja je zadržana u UC KCV na daljem konzervativnom lečenju – navode u KCV.

Prema nezvaničnim saznanjima, četrdesetdvogodišnju ženu je, u Ulici cara Lazara u Futogu, izbo dever nakon svađe sa bratom.

Kako je došlo do ubadanja hladnim oružjem i šta je uzrok sukoba devera i snaje, utvrdiće istraga..




Izvor: NoviSad.com, Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
18°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?