Izbori teku (ne)regularno

14:04:00 24.04.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Izlaznost na izborima u Novom Sadu u podne bila je oko 15 odsto pokazuju podaci Republiče izborne komisije, što je u nivou prethodnih izbora.

Novosađani s pravom glasa, kojih ima ukupno 324.066, danas biraju novi sastav Skupštine grada između 16 stranaka, koalicija i grupa građana.

Izbori teku (ne)regularno

Glasanje je na nekoliko biračkih mesta u gradu počelo sa zakašnjenjem, kako zbog nestanka struje na jednom biračkom mestu tako i zbog loše organizacije. Ta biračka mesta će biti otvorena duže od ostalih.

Za sada je Demokratka stranka NN lica prijavila policiji, zbog sumnje da se iz jednog vozila u Šangaju kupuju glasovi.

Pravni tim Levice Srbije podneo je prigovor zbog unošenja zaokruženih glasačih listića na biračkom mestu 77 u Novom Sadu.

Takođe, građni po društvenim mrežama pišu i da ispred biračkih mesta primećuju stranačke aktiviste sa spiskovima glasača.

Miloš Vučević glasao je u 8:10 sati, a u međuvremenu na svojim biračkim mestima glasali su i drugi kandidati za gradonačelnika Veljko Krstonošić, Borko Ilić, Dušan Bajić...


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?