Izložba fotografija prirode od sutra na Spensu

19:03:00 08.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Izložba fotografija fotografa okupljenih oko Fejsbuk grupe "Fotografi prirode Srbije" biće otvorena sutra, 9. marta u 19 sati, u centralnom holu Spensa. Na izložbi, koja će trajati do 16. marta, posetioci će moći da vide fotografije retkih divljih životinja, pejzaža, planina, reka, biljaka...

Izložba fotografija prirode od sutra na Spensu

Izložba je nastala kao rezime trogodišnjeg postojanja Fejsbuk grupe "Fotografi prirode Srbije", koja trenutno ima više od 6.000 članova i na njoj će biti predstavljene fotografije 40 autora iz Srbije, ali i Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Makedonije.

Članovima ove grupe zabranjeno je da kače fotografije domaćih životinja i kućnih ljubimaca, kao i fotografije na kojima se nalaze ljudi i objekti nastali ljudskim delovanjem poput asfaltiranih puteva, klupa, kuća, brvnara, mostova... Izuzetak od pravila su divlje životinje, koje su se adaptirale i žive u urbanom okruženju, kao što su ptice na deponijama, laste na žicama, vetruške na zgradama...

Izložene fotografije su otvoreni poziv svim ljubiteljima prirode da se pridruže ovoj grupi i da podele svoje fotografije i iskustva.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
Vlažnost: 81%
Pritisak: 998.4 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?