Izložba pasa mešanaca u nedelju na Štrandu

11:10:00 11.10.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Četvrta izložba pasa mešanaca biće održana u nedelju, 15. oktobra od 10 sati, na Štrandu, a u slučaju kiše u hali Novosadskog sajma.

Izložba pasa mešanaca u nedelju na Štrandu

Prijavljeni psi će se takmičiti u osam kategorija, a jedan pas može biti prijavljen u najviše dve kategorije. Pobednici iz svih kategorija prolaze u finale pod nazivom "Ko je šmeker celog grada", u kojem se biraju prva, druga i treća najkera izložbe.

Neke od kategorija u kojima će se prijavljeni psi takmičiti su najčupaviji pas, najlepše elegantno popunjen pas, najlepši pas sa invaliditetom..., a u nekim kategorijama će učestvovati i vlasnici pa će se birati i najsličniji vlasnik i pas, ili najlepši par koji će činiti pas i dete starije od sedam godina.

Popunjeni obrazac prijave za ovogodišnju izložbu može se preuzeti OVDE i poslati na prihvatilistenovisad@gmail.com najkasnije u subotu 14. oktobar do 19 časova.

Ilustracija: piervincenzocanale / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?