Izmena režima saobraćaja na Detelinari

10:04:00 13.04.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Režim saobraćaja na Detelinari privremeno će biti izmenjen od subote 16. aprila do srede 20. aprila, zbog sanacije kolovoza na raskrsnici ulica Kornelija Stankovića i Rumenačke.

Izmena režima saobraćaja na Detelinari

Prvo će biti zabranjen saobraćaj u Rumenačkoj ulici, ispred raskrsnice i u delu raskrsnice sa Ulicom Kornelija Stankovića iz pravca Novosadskog sajma.

U drugoj fazi radova biće zabranjen saobraćaj u Rumenačkoj ispred raskrsnice i u delu raskrsnice sa ulicom Kornelija Stankovića iz pravca Rumenke.

Na pravcu Ulice Kornelija Stankovića u zoni ove raskrsnice saobraćaj se preusmerava u suprotnu kolovoznu traku sa dvosmernim kretanjem i ograničenjem brzine na 30 km/h. Zabranjena su sva skretanja ulevo.

Zbog svega toga će privremeno biti izmenjene i pojedine autobuske linije.

Linija broj 3

U prvoj fazi u oba smera, a u drugoj fazi u smeru ka Detelinari tako da umesto ulica Rumenačke i Kornelija Stankovića koristi ulice Janka Veselinovića i Ilije Birčanina do Ulice Kornelija Stankovića i dalje postojećom trasom.

Linija broj 5

U prvoj fazi umesto Rumenačke, Rumenačkog puta i Avijatičarske koristiće ulice Janka Veselinovića, Ilije Birčanina, Kornelija Stankovića i Bulevar Evrope do okretnice na Avijatičarskom naselju, a u drugoj fazi u smeru sa Avijatičarskog naselja na Bulevar Evrope, povratak preko kružne raksrsnice i levo u ulicu Kornelija Stankovića do Rumenačke ulice i dalje postojećom trasom.

Linije 7A, 7B, 18A i 18B

U prvoj vazi u oba smera, a u drugoj fazi samo linije 7B i 18B, tako da umesto Rumenačke i Kornelija Stankovića koriste ulice Janka Veselinovića i Ilije Birčanina do ulice Kornelija Stankovića i dalje psotojećom trasom.

Linija 10

U oba smera tako da umesto Rumenačke, Partizanske i Industrijske koristi Bulevar Jaše Tomića, Kisačku, Sentandrejski put i Put novosadskog partizanskog odreda do Industrijske i dalje postojećom trasom.

Linije 14, 41, 42 i 43

U prvoj fazi u oba smera, tako da umesto ulica Rumenačke i Rumenački put koristi ulice Janka Veselinovića, Ilije Birčanina, Kornelija Stankovića i Bulevar Evrope do kružne raskrsnice na Rumenačkom putu i dalje postojećom trasom, a u drugoj fazi iz pravca Rumenke koristi Bulevar Evrope, Kornelija Stankovića do Rumenačke i dalje postojećom trasom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?