Izmena režima saobraćaja u delu Grbavice, Detelinare i Podbare

20:06:00 22.06.2020, Komentara: 1

Novi Sad - Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad sutra počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u delu Grbavice, Detelinare, kao i obnovu vrelovoda u delu Podbare, zbog čega će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja.

Izmena režima saobraćaja u delu Grbavice, Detelinare i Podbare



Grbavica

Radovi će se izvoditi u bloku Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića, zbog čega će režim saobraćaja privremeno biti izmenjen u Gogoljevoj ulici, od Tolstojeve do raskrsnice sa Ulicom Miše Dimitrijevića.

Za vreme prve faze radova biće zabranjen saobraćaj u delu Gogoljeve ulice od broja 16 do broja 28, odnosno, od Tolstojeve ulice do Ulice Miše Dimitrijevića.

Određuje se obavezan smer "desno" iz Tolstojeve ulice prema Gogoljevoj ulici, kao i obavezan smer "levo" iz Gogoljeve ulice prema Tolstojevoj ulici, dok se u raskrsnici Gogoljeve ulice i Ulice Miše Dimitrijevića, iz smera Ulice Doža Đerđa prema Ulici Miše Dimitrijevića, određuje obavezan smer "levo ili desno".

Privremena izmena će trajati do 17. jula.


Detelinara

Rekonstrukcija vrelovoda sutra počinje u ulicama Milenka Grčića i Stevana Divnina Babe.

U toku radova povremeno će biti zatvarane za saobraćaj sledeće deonice: deo od objekta u Ulici Milenka Grčića 1-15 do raskrsnice ulica Milenka Grčića i Orlovića Pavla; deo Ulice Tarasa Ševčenka, od raskrsnice sa Ulicom Milenka Grčića do Ulice Tarasa Ševčenka 1 i do objekta u Ulici Milenka Grčića 17; deo Ulice Stevana Divnina Babe, od broja 2 do broja 9.

Takođe, počinje i rekonstrukcija vrelovoda u bloku ulica Oblačića Rada.

U toku radova povremeno će biti zatvarana za saobraćaj raskrsnica ulica Milenka Grčića i Orlovića Pavla; deo Ulice Starine Novaka, od broja 15 do broja 21; deo Ulice Filipa Filipovića, od raskrsnice sa Ulicom Starine Novaka do pruge.

Obe ove izmene saobraćaja trajaće do 23. avgusta.


Podbara

Rekonstrukcija vrelovoda izvodiće se u bloku ulica Dušana Vasiljeva i Episkopa Visariona.

Radovi menjaju režim saobraćaja tako što će u delu Ulice Dušana Vasiljeva, od raskrsnice sa Ulicom Episkopa Visariona ka Ulici Marka Miljanova, biti zabranjen saobraćaj. Takođe, biće zabranjeno parkiranje vozila u blokovskom delu ulica Episkopa Visariona, Dušana Vasiljeva, Marka Miljanova i Beogradskog keja.

Privremena izmena će trajati do 1. avgusta.


Iz JKP „Novosadska toplana“ molie građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove, navodi se u saopštenju Toplane.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
14°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?