Izmena saobraćaja na Novom naselju i na Detelinari

14:09:00 20.09.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Režim saobraćaja privremeno će biti zabranjen od srede 21. septembra na raskrsnici Bulevara Jovana Dučića i Bulevara Slobodana Jovanovića, osim desnih skretanja na izdvojenim saobraćajnicama, ali i izmenjen u bloku ulica Hadži Ruvimove, Stevana Mokranjca, Pasterove i Braće Popović.

Izmena saobraćaja na Novom naselju i na Detelinari

Tokom radova u Hadži Ruvimovoj ulici, od raskrsnice sa Ulicom Stevana Mokranjca do Ulice Ilije Birčanina ukida se desna saobraćajna traka, biciklistička staza i parking. U bloku ulica Stevana Mokranjca kod brojeva 2-8, Pasterovoj kod brojeva 2-12 i Braće Popović kod brojeva 2-12, ukida se parking u zoni izvođenja radova.

Takođe, privremeno će biti izmenjene trase autobusa GSP-a na linijama 2, 2S i 9 u smeru ka Novom naselju tako da sa Futoškog puta skreću desno na Bulevar Evrope, zatim levo na Bulevar vojvode Stepe preko kružnog toka, levo na Bulevar Slobodana Jovanovića, desno na Bulevar Jovana Dučića i dalje postojećom trasom.

Privremeno će biti izmenjene i trase autobusa 7a i 18a u smeru sa Novog naselja tako da sa Bulevara Jovana Dučića skreću levo u Ulici Bate Brkića, zatim desno na Bulevar vojvode Stepe do Bulevara Slobodana Jovanovića i dalje postojećom trasom.

Biće izmenjene i trase autobusa 8 u smeru sa Novog naselja tako da sa Bulevara Jovana Dučića skreće desno na Bulevar Slobodana Jovanovića, zatim levo na Futoški put, levo na Bulevar Evrope i desno u Hadži Ruvimovu i dalje postojećom trasom.

Izmene na Novom naselju važe do 30. septembra, a na Detelinari do 31. oktobra.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?