Izmena saobraćaja u centru i satnica nastupa bendova na Trgu slobode

12:12:00 31.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Saobraćaj u gradu privremeno će biti izmenjen od danas u 15 sati do sutra u 4 ujutru, zbog dočeka Nove godine.

Saobraćaj će biti zatvoren u Njegoševoj, Miloša Hadžića, na Trifkovićevom trgu, u Đure Jakšića, Nikolajevskoj, Svetozara Miletića, Grčkoškolskoj, Zlatne grede (od Pašićeve do Daničićeve), Grozde Gajšin, Natoševićevoj, Nikole Pašića (od Grčkoškolske do Skerlićeve), Modene i Ilije Ognjanovića.

Izmena saobraćaja u centru i satnica nastupa bendova na Trgu slobode

U novogodišnjoj noći semafori u širem centru grada radiće u režimu za dane vikenda, odnosno biće ukinut režim žutog trepćućeg svetla.

U svim ulicama užeg centra grada biće zabranjen ulaz vozilima sa važećim odobrenjem, a garaža iza SNP-a privremeno će biti zatvorena.

Ženski sastav Štikle i vikleri prvi će nastupati večeras na Trgu slobode i to od 20 sati. Nakon njih na binu će izaći banjalučka Rock Simfonija, a zatim i novosadski bend Love Hunters.

Pola sata pre ponoći sviraće grupa Van Gogh, sa kojom će publika i odbrojavati poslednje sekunde do Nove godine i do vatrometa u ponoć. Sat vremena nakon ponoći na binu će izaći grupa Partibrejkers.

Pored svirke na centralnom trgu, u Katoličkoj porti, u organizaciji Radija AS FM biće postavljene bine sa DJ setovima koji će tokom dana od 14 časova do 2 sata posle ponoći zabavljati ljubitelje elektronske muzike.

Tokom proslave Nove godine na Trgu slobode biće angažovana redarska služba, koja će brinuti o bezbednosti građana, a kontrolni punktovi će biti postavljeni na početku svih prilaznih ulica ka trgu.

U koncertni prostor neće biti dozvoljeno unošenje bilo koje vrste hladnog i vatrenog oružja, pirotehničkih sredstava, napitaka u metalnoj ili staklenoj ambalaži i ostalih predmeta koji mogu ugroziti bezbednost ljudi koji tu budu provodili novogodišnju noć.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?