Izmena saobraćaja u Episkopa Visariona, Novosadskog sajma i delu Bulevara patrijarha Pavla

08:05:00 11.05.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog radova u Ulici Episkopa Visariona, Novosadskog sajma i na Bulevaru patrijarha Pavla od danas će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja u ovim delovima grada.

Izmena saobraćaja u Episkopa Visariona, Novosadskog sajma i delu Bulevara patrijarha Pavla


Ulica Episkopa Visariona postaje slepa

Radnici JKP „Novosadska toplana“ danas počinju sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda sa izgradnjom šahta u Ulici Episkopa Visariona, te se privremeno obustavlja saobraćaj u oba smera. U zoni raskrsnice sa Ulicom Dušana Vasiljeva, Ulica Episkopa Visariona postaje slepa iz smera Ulice Žarka Vasiljevića prema Ulici Dušana Vasiljeva. U delu Ulice Episkopa Visariona od Beogradskog keja određuje se obavezan smer desno prema Ulici Dušana Vasiljeva, a iz Ulice Dušana Vasiljeva prema Ulici Episkopa Visariona obavezan smer levo ka Beogradskom keju. Takođe, u zoni radova će biti onemogućeno parkiranje vozila i ukida se deo pešačke staze.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 23. juna.


Ukida se jedna traka u Novosadskog sajma

Počinju radovi i na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Novosadskog sajma prema Hotelu „Park“, tako da se ukida desna saobraćajna traka duž parne strane Ulice Novosadskog sajma, od Mičurinove ulice do broja 60 u Ulici Novosadskog sajma.

Planirani rok za završetak radova je 1. jun.


Povremena zabrana saobraćaja u delu Bulevara patrijarha Pavla

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda – lire na Bulevaru patrijarha Pavla (ugao sa Šarplaninskom ulicom), povremeno će biti onemogućen saobraćaj na Bulevaru patrijarha Pavla, od Šarplaninske ulice prema Ulici Feješ Klare. Takođe, u zoni radova će biti onemogućeno parkiranje vozila i ukida se deo biciklističke i pešačke staze.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 9. juna.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.7 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?