Izmena trasa autobusa zbog Festivala uličnih svirača

17:08:00 31.08.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Trase linija 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 prvremeno će biti izmenjene od 1. do 3. septembra, zbog održavanja Festivala uličnih svirača, a Beogradska ulica će tih dana od 17 do 2 sata biti zatvorena za saobraćaj.

Izmena trasa autobusa zbog Festivala uličnih svirača

Linije 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 će umesto Beogradske ulice i dela Preradovićeve saobraćati Kejom Skojevaca i Reljkovićevom ulicom, odakle će nastavljati redovnim trasama.

Na izmenjenom delu trase pored postojećih autobuskih stajališta koristiće se privremeni par stajališta u Reljkovićevoj ulici (ispred kućnog broja 56), stajalište posle skretanja iz Reljkovićeve u Preradovićevu ulicu i privremeno stajalište na Keju Skojevaca (neposredno pre uključenja na Varadinski most).

Linija 69 će u oba smera umesto Beogradske, dela Preradovićeve i Ulice Dunavske divizije saobraćati Kameničkim putem do Ulice Dunavske divizije odakle će nastavljati redovnim trasom.

Autobusi na liniji 69 koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?