Izmena trase autobusa ka Petrovaradinu i Karlovcima

09:07:00 14.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Trase linija 3, 3A, 9, 60, 61, 62, 64 i 69 biće izmenjene od sutra, 15. jula, zbog rekonstrukcije Beogradske kapije.

Izmena će važiti samo u jednom smeru, ka Petrovaradinu i Sremskim Karlovcima, jer će u suprotnom smeru autobusi saobraćati redovnim trasama.

Izmena trase autobusa ka Petrovaradinu i KarlovcimaFoto: commons.wikimedia.org

Previđen rok za završetak radova je 31. avgust, a do tada će autobusi saobraćati po sledećem rasporedu:

Linije 3, 3A, 9, 60, 61, 62, 64

Po prelasku Varadinskog mosta autobusi skreću desno na Kej skojevaca (posle silaska sa mosta koristi se izgrađeno stajalište), odakle se uključuju u Reljkovićevu ulicu. Posle raksrsnice Reljkovićeve i Preradovićeve autobusi se uključuju na redovnu trasu. Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno autobusko stajalište u Reljkovićevoj ulici (ispred kućnog broja 56), te stajalište koje se nalazi posle skretanja iz Reljkovićeve u Preradovićevu ulicu.

Linija 69

Po prelasku Varadinskog mosta autobusi skreću desno i trandžamentskim putem saobraćaju do raskrsnice sa Ulicom Dunavske divizije, odakle se vraćaju na redovnu trasu kretanja. Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno autobusko stajalište koje se nalazi odmah posle silaska sa Varadinskog mosta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 997.5 mb
Vetar: 4 m/s, NNW
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?