Izmena trase linija broj 3 i 13, privremeno skraćenje trase linije 72

13:04:00 11.04.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Autobusi na linijama 3 i 13 sutra i prekosutra, 12. i 13. aprila, privremeno će saobraćati izmenjenim trasama, saopštilo je JGSP "Novi Sad".

Izmena trase linija broj 3 i 13, privremeno skraćenje trase linije 72


Kako navode, zbog radova na postavljanju usporivača saobraćaja u Ulici Janka Čmelika, od Ulice Oblačića Rada do Ulice Orlovića Pavla, autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način:


Linija broj 3

Smer iz Petrovaradina

Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).


Smer sa Detelinare

Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A), odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.


Linija broj 13

Smer sa Univerziteta

Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića; gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.


Smer sa Detelinare

Kao polazno stajalište koristiće se stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će autobusi saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.


Privremeno skraćenje trase linije 72

Osim toga, od danas je na liniji 72 Novi Sad-Paragovo skraćena trasa na polascima koji saobraćaju do raskrsnice Venac, pa autobusi saobraćaju do i od okretnice Paragovo. Očekivano važenje izmene je do 10. 05. 2022. godine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?