Izmenjen režim saobraćaja u Jovana Subotića

17:10:00 10.10.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Radnici JKP „ Novosadska toplana“ počeli su sa radovima na otklanjanju havarije na vrelovodu na uglu Ulice Jovana Subotića i Trga Marije Trandafil.

Izmenjen režim saobraćaja u Jovana Subotića


Zbog toga je, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno izmenjen režim saobraćaja, tako što se iz smera Uspenske ulice, u raskrsnici sa ulicama Svetozara Miletića i Jovana Subotića, određuje obavezano skretanje levo u Ulicu Vojvode Bojovića. Iz smera Trga Marije Trandafil, Kisačke i Temerinske ulice, Ulica Jovana Subotića ostaje prohodna.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do ponedeljka,12. oktobra.


Izmena trase na linijama 1, 5, 5N, 8, 11A, 11B i 17


Zbog sanacije havarije na vrelovodu u Ulici Jovana Subotića (od Ulice vojvode Bojovića do Kisačke ulice) u Novom Sadu autobusi menjaju trasu kretanja na linijama 1, 5, 8, 11A, 11B i 17.

Izmenjen režim saobraćaja u Jovana Subotića


LINIJE BROJ 5 i 5N


Smer Temerinski put: Od raskrsnice ulica Temerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, levo u Ulicu braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Smer sa Avijatičarskog naselja:Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi saobraćaju levo u Ulicu vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevara kralja Petra I, desno na Bulevar kralja Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 11A


Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojović autobusi saobraćaju levo u Ulicu vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevara kralja Petra I, desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Kisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 11B


Od raskrsnice ulicaTemerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, levo u Ulicu braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje autobusi na liniji 11b nastavljaju važećom izmenjenom trasom.


LINIJE BROJ 1 i 17


Smer ka centru: Od raskrsnice ulica Kisačke i Bulevara kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Ulicu braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Smer od centra (linija broj 1): Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi saobraćaju levo u Ulicu vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevara kralja Petra I, desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Kisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 8


Smer sa Novog Naselja: Od raskrsnice Bulevara kralja Petra I Ulice braće Jovandić autobusi saobraćaju desno u Ulicu braće Jovandić, dalje saobraćaju ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Smer sa Štranda: Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi saobraćaju levo u Ulicu vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevara kralja Petra I, levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?