Izmenjen režim saobraćaja zbog "Velikog kola"

10:10:00 03.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Saobraćaj će u delu Novog Sada, sutra, 4. oktobra, privremeno biti izmenjen, zbog održavanja manifestacije "Veliko kolo", i to od 6 do 18 sati.

Saobraćaj će biti privremeno izmenjen u levoj kolovoznoj traci: Futoškog puta od Bulevara kneza Miloša do Bulevara Evrope, na Bulevaru Evrope od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, na Bulevaru vojvode Stepe od Bulevara Evrope do Bulevara kneza Miloša i na Bulevaru kneza Miloša od Bulevara vojvode Stepe do Futoškog puta, osim za vozila organizatora.

Izmenjen režim saobraćaja zbog "Velikog kola"Kolo će se igrati ovim ulicama.

Tranzitni saobraćaj iz pravca Bačke Palanke biće preusmeren Futoškim putem i Bulevarom Evrope do ulice Kornelija Stankovića.

Trase menjaju i autobusi gradskog prevoza i to na sledeći način:

- Autobuske linije 2, 2C, 9 tako da u dolasku od Futoškog puta koriste Bulevar Evrope, Bulevar vojvode Stepe i Bulevar kneza Miloša do okretnice, a u odlasku Bulevarom kneza Miloša, Futoškim putem i dalje postojećom trasom.

- Autobuska linija 13 u odlasku tako da od ulice Janka Čmelika koristi ulice Kornelija Stankovića, Rumenačku, Hajduk Veljkovu, Futošku do Bulevara Evrope i dalje postojećom trasom.

- Autobuska linija 7A tako da polazi sa stajališta na Bulevaru patrijarha Pavla-Drvarska i koristi ulice Futoški put, Bulevar Evrope do ulice Kornelija Stankovića i dalje postojećom trasom.

- Autobuska linija 7B tako da umesto ulice Bate Brkića i Bulevara Jovana Dučića koristi Bulevar vojvode Stepe i Bulevar kneza Miloša do okretnice i dalje postojećom trasom.

- Autobuske linije 52, 53, 54 i 56 u odlasku tako da umesto Futoškog puta koriste Bulevar vojvode Evrope i Bulevar patrijarha Pavla i dalje postojećom trasom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
24°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1004.7 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?