"Jedan od pet miliona" i ovaj petak, građani će potpisivati "Sporazum s narodom"

14:02:00 20.02.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Šesta po redu protestna šetnja u Novom Sadu, pod nazivom "Jedan od pet miliona - Stop krvavim košuljama", biće održana u petak, 22. februara od 18 sati ispred Srpskog narodnog pozorišta.

"Jedan od pet miliona" i ovaj petak, građani će potpisivati "Sporazum s narodom"foto: VI protest 1 od 5 miliona u Novom Sadu

Na protesu će govoriti prof. dr Čedomir Čupić i doc. dr Radivoje Jovović, nakon čega će kolona krenuti Jevrejskom ulicom, pa Futoškom ulicom, odakle će nastaviti ulicama Braće Ribnikar i Maksima Gorkog i skrenuti u Stražilovsku. Kolona će potom nastaviti duž Ulice Žarka Zrenjanina, a šetnja će se završiti na raskrsnici kod zgrade Vlade Vojvodine.

Kao što su u proteklu subotu učinili okupljeni na protestu u Beogradu, sada će i Novosađani biti u prilici da potpišu "Sporazum sa narodom", dokument koji su pripremile opozicione partije i organizacije. "Sporazum sa narodim", građani će moći da potpišu na Pozorišnom trgu, kod zgrade Radio-televizije Vojvodine i na krajnjem odredištu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?