"Jedan od pet miliona": Novosadski prevoznici neće da voze na protest u Beograd da ne bi imali problema sa vlastima

14:04:00 10.04.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Inicijativa "Jedan od pet miliona" pozvala je zainteresovane Novosađane da se pridruže velikom antirežimskom protestu, koji će biti održan u subotu, 13. aprila, u Beogradu, ali imaju problema sa organozovanjem prevoza.

"Jedan od pet miliona": Novosadski prevoznici neće da voze na protest u Beograd da ne bi imali problema sa vlastima

U "Jedan od pet miliona" navode da im je u više preduzeća otvoreno rečeno da im ne mogu iznajmiti autobuse jer ne žele da imaju probleme sa vlastima.

"U nekoliko firmi saopštili da su im svi autobusi u subotu već zakupljeni. Ukoliko do kraja nijedna prevoznička firma ne iznajmi autobuse učesnicima protesta, Inicijativa "1 od 5 miliona" će prevoz organizovati privatnim automobilima, pa je utoliko važnije da se što pre prijave svi koji u subotu žele u Beograd", navode u "Jedan od pet miliona".

Planiran je polazak sa Bulevara Evropa u 11 časova, a svi koji žele da zajedno sa "1 od 5 miliona" putuju na protest mogu da se jave direktnom porukom preko Fejsbuka, kako bi ostavili svoje podatke za kontakt i obaveštavanje o detaljima polaska. Na isti način mogu da se jave i svi koji planiraju da za Beograd idu svojim kolima i spremni su da povezu još nekog od učesnika protesta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 3 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?