Jedan opljačkao prodavnicu, drugi iznuđivao novac

19:10:00 05.10.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Tridesetdvogodišnji Novosađanin uhapšen je zbog sumnje da je 1. oktobra počinio razbojništvo u jednoj novosadskoj prodavnici.

On se tereti da je, maskiran i uz pretnju pištoljem, rano ujutru opljačkao novac od radnice i pobegao. Kriminalistička policija ga je identifikovala i pronašla, a protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Jedan opljačkao prodavnicu, drugi iznuđivao novacfoto: A. K.

Osim njega, policija je u Novom Sadu uhapsila i Đ. M. (28) iz Inđije zbog sumnje da je ozbiljnim pretnjama, od avgusta iznuđivao novac od jednog Novosađanina, te da mu je oduzeo pasoš, mobilni telefon i platnu karticu.

Te predmete novosadska kriminalistička policija pronašla je pretresom stana osumnjičenog, kao i 130 tableta za koje sumnja da su psihoaktivne supstance, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Đ. M. je određeno zadržavanje, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?