„Jedanaestice“ od sutra privremeno menjaju trase

19:05:00 12.05.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Autobuske linije 11A i 11B od sutra, 13. maja privremeno menjaju trase. Kako je saopšteno iz JGSP „Novi Sad“, „jedanaestice“ će, zbog građevinskih radova u Gundulićevoj i Ulici Stevana Dejanovića, do 6. juna saobraćati na sledeći način:

„Jedanaestice“ od sutra privremeno menjaju trase


Linija 11 A

Kosovska ulica – desno na Trg Save Vukosavljeva – levo u Ulicu Filipa Višnjića do Venizelosove – levo u Venizelosovu ulicu – desno u Temerinsku ulicu – levo u Partizansku ulicu – levo u Kisačku ulicu – desno na Bulevar Jaše Tomića – zatim redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište na Trgu Save Vukosavljeva i postojeće stajalište u Kisačkoj ulici, nakon skretanja iz Partizanske.


Linija 11B

Ulica Jovana Cvijića – levo u Temerinsku ulicu – desno u Venizelosovu ulicu – desno u Ulicu Filipa Višnjića – levo u Ulica Marka Miljanova – redovna trasa kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija, kao i privremena stajališta u Ulici Filipa Višnjića i Ulici Marka Miljanova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?