„Jelka sa porukom za Novi Sad“ sutra na staroj Detelinari

08:12:00 22.12.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Manifestacija „Jelka sa porukom za Novi Sad“ biće održana sutra u 9.30 časova ispred Robne kuće na staroj Detelinari, u ulici Milenka Grčića 6a.

„Jelka sa porukom za Novi Sad“ sutra na staroj Detelinari


Posetioce očekuju kićenje jelki, sajam rukotvorina i kulturno-sportskih sadržaja, takmičenje u nošenju slame, kao i pravljenje ukrasa sa učiteljicama i vaspitačima.

Organizatori navode da je to samo deo planiranog programa u kojem će svi moći da učestvuju i na kraju zasade jelke na šest lokacija na Detelinari.

Na učesnicima je da odaberu i najlepšu jelku, koja mora biti okićena recikliranim ili prirodnim materijalima. Ideja je da svaki ukras mora da nosi neku poruku, ideju za poboljšanjem izgleda zelenih površina, poruku za poboljšanje svakodnevnog života omladine, kao i predloge i ideje za realizaciju projekata koji bi popularizovali Detelinaru.

Inače, ovu manifestaciju organizuje Udruženje građana „Novi Sad“, u saradnji sa Sportskom porodicom „Sportisimo“ već peti put.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 1 m/s, ENE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?