„Jelka sa porukom za Novi Sad“ u petak na staroj Detelinari

13:12:00 14.12.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Manifestacija „Jelka sa porukom za Novi Sad“ biće održana u petak, 17. decembra ispred Robne kuće na staroj Detelinari, u ulici Milenka Grčića 6a. U okviru manifestacije, koja će početi u 9.30 časova, deca i omladina moći će da daju svoj glas i mišljenje o kraju u kojem žive.

„Jelka sa porukom za Novi Sad“ u petak na staroj Detelinari


Osim toga, posetioce očekuje sajam rukotvorina i kulturno-sportski sadržaji, takmičenje u nošenju slame, pravljenje ukrasa sa učiteljicama, vaspitačima. Posetioci će okititi deset jelki koje će biti zasađene na osam lokacija na Detelinari.

Na učesnicima je i da odaberu i najlepše okićenu jelku, koja mora biti okićena recikliranim ili prirodnim materijalima. Ideja je da svaki ukras mora da nosi neku poruku, ideju za poboljšanjem izgleda zelenih površina, poruku za poboljšanje svakodnevnog života omladine, kao i predloge i ideje za realizaciju projekata koji bi popularizovali Detelinaru.

Udruženje građana „Novi Sad“, u saradnji sa Sportskom porodicom „Sportisimo“ već četvrti put organizuje ovu manifestaciju. Više informacija na njihovoj fb stranici https://www.facebook.com/udruzenjegradjanans.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
14°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 9 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?