Jesenja razmena knjiga u Domu b-612

10:10:00 13.10.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Jesenja razmena knjiga održaće se u nedelju, 15. oktobra od 14 do 20 sati, u kulturnom centru Dom b-612. Ovo je druga razmena knjiga koju književni blog Prerazmišljavanje ove godine organizuje u Miletićevoj 40 i ovog puta tema je „Knjigoložnička zimnica”.

Jesenja razmena knjiga u Domu b-612

Zainteresovani mogu knjige, koje im više nisu potrebne, zameniti za kupone, koje potom menjaju za neku od više stotina knjiga već prisutnih na razmeni ili mogu sačekati da pristignu nove knjige.

Prvih nekoliko studenata, koji u indeksu pokažu i šesticu i desetku, u skladu sa temom razmene, dobijaju i teglu prave zimnice, marmelade, pekmeza ili ajvara.

Organizatori kažu da građani mogu doneti sve vrste knjiga, od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih knjiga.

"Sve knjige koje građani žele da doniraju ili one koje preostanu nakon razmene biće prosleđene dalje, ili poklanjanjene vernim čitaocima Prerazmišljavanja ili kroz naredne razmene knjiga.

Na razmeni će se predstaviti mladi novosadski književici Stefan Janjić i Bojan Krivokapić, kao i Bookmark — književni turistički vodič kroz Novi Sad.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?