Jesenji NS Market za vikend na Ribarskom ostrvu

19:10:00 14.10.2020, Komentara: 0

Drugi po redu Dunavski NS Market biće održan na Ribarskom ostrvu u subotu, 17. i nedelju, 18. oktobra od 11 do 19 časova u bašti Gastro bara „Berta“.

Jesenji NS Market za vikend na Ribarskom ostrvu


Kako najavljuju organizatori, posetioci NS Marketa imaće priliku da se upoznaju sa bogatom ponudom pedesetak izlagača koji će izložiti prirodnu kozmetiku, predmete od drveta, keramike, gline. Na tezgama će se naći i nekoliko vrsta nakita, dekoracija za kuću i tekstil, zatim sir, mesne prerađevine, povrće, zeleniš i zdravi slatkiši. A za ljubitelje začina i ljutog, u ponudi će biti različiti umaci i sosevi od paprika.

U saradnji sa „Varia Craft & Beer bar“ biće predstavljeno i služeno šest zanatskih piva iz šest pivara.

Posetioce očekuje i zabavni program. Marko Somborac će u nedelju, 18. oktobra od 14 do 17 časova, na licu mesta crtati portret – karikaturu za svakog ko bude želeo da donira sredstva za kupovinu maski i dezinfekcionih sredstava za učenike i škole. Ovu kampanju, pod nazivom, „Podrži đake, porži škole!“ organizuju Društvo za održivu budućnost - Koraci, u saradnji sa GSPRS Nezavisnost, a NS Market se pridružio ovoj akciji.

Uz Marka Somborca stižu i Skrobonje - ćerka i tata Teodora i Goran, i izvode muziku na bendžu i gitari.

Publici će se predstaviti „Somborske šnajderke“, udruženje koje čine žrtve partnerskog nasilja koje su se upoznale u Sigurnoj kući u Somboru. Njih pet šiju zaštitne maske, ali i druge proizvode od tekstila poput posteljine, suvenira, igračaka. Kupovinom njihovih proizvoda kupci pomažu žrtve porodičnog i partnerskog nasilja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.7 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?