Jesenji red vožnje donosi učestalost polazaka linija 1, 3, 7A, 7B i 9

10:08:00 31.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Jesenja organizacija prevoza stupa na snagu sutra, 1. septembra. Time je organizovan veći broj polazaka i urađene su njihove vremenske korekcije.

U odnosu na letnje mesece na ulicama će radnim danima biti 35 autobusa više, dok će u odnosu na prolećni red vožnje prevoz biti pojačan sa pet vozila, tako da će radnim danom u vršnom periodu na saobraćajnicama biti 206 autobusa. Više autobusa povećaće učestalost polazaka na linijama 1, 3, 7A, 7B i 9, jer su kontrolna brojanja putnika pokazala veća opterećenja na tim linijama u određenom dobu dana.

Jesenji red vožnje donosi učestalost polazaka linija 1, 3, 7A, 7B i 9Foto: Blic (Robert Getel)

- Kako bi izašao u susret učenicima iz naselja Bangladeš i omogućio im da lakše stignu do Osnovne škole „Dositej Obradović“, gradski prevoznik je nekoliko polazaka sa Sajlova, usklađenih sa početkom nastave, produžio do naselja Bangladeš, odnosno do lokacije do koje postoji izgrađena saobraćajnica koja ispunjava saobraćajno-tehničke uslove za odvijanje saobraćaja za vozila većih gabarita - saopšteno je iz Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Od 1. septembra na snazi su i polasci koji su u redu vožnje obeleženi kao „đački“. Ovi polasci privremeno su bili ukinuti zbog đačkog raspusta.

Takođe, u narednom periodu biće pojačana kontrola karata. Osim redovne kontrole u vozilima, na najprometnijim stajalištima biće organizovana i vanredna kontrola.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.5 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?