Jevrejska privremeno postaje slepa ulica

19:09:00 14.09.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Jevrejska ulica će od subote, 17. do petka, 23. septembra biti slepa ulica zbog rekonstrukcije vrelovodne mreže, pa će i pojedini autobusi promeniti trasu.

Jevrejska privremeno postaje slepa ulica

Trasa linije 2 privremeno će biti skraćena tako da do okretanje autobusa dolazi u Jevrejskoj naspram Sinagoge.

Linija 4 se menja u oba smera. Umesto dela Bulevara oslobođenja i Jevrejske, autobus će koristiti Bulevar Kralja I, Kisačku, Jovana Subotića, Šafarikovu, Uspensku do Bulevara Mihajla Pupina, a odatle nastavljati svojom redovnom trasom.

Linija 5 se menja u smeru sa Avijatičarskog naselja, tako da iz Novosadskog sajma skreće levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar Kralja Petra I, desnu u Kisačku i levo u Temerinsku i dalje ide postojećom trasom. U smeru sa Temerinskog puta skreće desno u Šafarikovu do Jevrejske, a dalje ide starom trasom.

Linija 6 se menja u smeru sa Adica tako da iz Futoške ulice skreće desno na Bulevar oslobođenja, levo u Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku, Žarka Zrenjnaina do Bulevara Mihajla Pupina i dalje postojećom trasom. Iz smera Podbare sa Bulevara Mihajla Pupina sreće u Žarka Zrenjanina, desno u Vojvođanskih brigada, desno u Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, levo u Futošku i levo postojećom trasom.

Privremeno se menja i trasa linija 10 i 15 u smeru prema centru, tako da sa Bulevara oslobođenja skreću levo na Bulevar Kralja Petra I, desno u Kisačku i Jovana Subotića do terminala u Šafarikovoj, a iz centra grada Šafarikovom do Jevrejske i dalje postojećom trasom.

Linija 17 će od terminala koristiti Šafarikovu do izlaza na Jevrejsku, a dalje će ići postojećom trasom.

Linija 14 sa Bulevara oslobođenja skreće levo na Bulevar Kralja Petra I, potom ide desno u Braće Jovandić, Žitnim trgom, Vojvode Bojovića i Jovana Subotića do terminala u Šafarikovoj. Iz centra grada, autobus ide Šafarikovom do Jevrejske i dalje postojećom trasom.

Linija 18A sa Bulevara Kralja Petra I skreće desno u Braće Jovandić, Žitni trg, Vojvode Bojovića i Jovana Subotića do Šafarikove, a dalje ide postojećom trasom. Linija 18B sa Bulevara Mihajla Pupina saobraća do terminala, zatim Šafarikovom do Jevrejske i dalje ide postojećom trasom.

Saobraćaj će privremeno biti zabranjen ispred raskrsnice sa Bulevarom Mihajla Pupina. Ulica postaje slepa iz pravca Bulevara oslobođenja, sa mogućnošću polukružnog okretanja na kraju razdelnog ostrva.

Zabranjeno će biti zaustavljanje i parkiranje na delu kolovoza u Jevrejskoj od broja 11 do ulaza u dvorište Sinagoge, a taj prostor će služiti za privremenu autobusku stanicu, a zabranjeno će biti i parkiranje u Šafarikovoj, od autobuskog terminala do Jevrejske ulice, što će se koristiti kao privremena stanica.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?