Jezičke radionice u Američkom kutku

10:03:00 14.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Američki kutak Novi Sad, od utorka 21. marta, pokreće novi ciklus jezičkih radionica namenjenih svima koji planiraju da putuju, rade ili studiraju u Americi ili nekoj drugoj stranoj zemlji.

Jezičke radionice u Američkom kutku

Na zanimljiv i kreativan način učesnici će raditi na svakodnevnoj komunikaciji uz upoznavanje sa američkom kulturom kroz idiome i fraze iz neformalnog govora.

Radionice će se održavati jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta, utorkom od 10.30h i petkom od 16.30h, pri čemu je prilikom prijave potrebno odabrati termin i pridržavati ga se prilikom dolaska.

"Ukoliko želite da usavršite vašu verbalnu komunikaciju i oslobodite se treme, pridružite se radionicama koje će voditi Sofija Simić, profesorka engleskog jezika koja je kroz program FLEX provela godinu dana u SAD", kažu u Američkom kutku.

Najviše 15 učesnika može da pohađa radionicu po terminu. Prijave, putem OVOG linka, traju do 19. marta. Ukoliko bude mnogo prijavljenih, biće kontaktirani samo oni kandidati koji budu odabrani u ponedeljak 20. marta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 994.2 mb
Vetar: 5 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?