JGSP nabavlja pet autobusa za 116,6 miliona

16:08:00 18.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Javno gradsko saobraćajno preduzeće "Novi Sad" raspisalo je javnu nabavku za kupovinu pet solo, niskopodnih autobusa sa dodatnom opremom i pogonom na dizel gorivo. Ugovorena vrednost za svih šest autobusa, uključujući PDV, iznosi 116.627.760 dinara, odnosno 19.437.960 po autobusu.

JGSP nabavlja pet autobusa za 116,6 miliona

Ponude će javno biti otvorene 4. septembra, saopšteno je u JGSP-u.

"Novom nabavkom vozni park ukupno će biti bogatiji za 16 udobnih, klimatizovanih autobusa. Podsećamo da je nakon sprovedenog postupka javne nabavke sa kompanijom „Ikarbus“ AD Beograd-Zemun u julu potpisan ugovor o nabavci šest solo, niskopodnih, klimatizovanih autobusa sa dodatnom opremom i pogonom na dizel gorivo, koji će se biti u saobraćaju do kraja godine", navodi se u saopštenju JGSP-a.

Na saopštenju dalje piše da je u postupku javne nabavke podneta jedna blagovremena ponuda ponuđača „Ikarbus“, a kriterijum za dodelu ugovora je bila ekonomski najpovoljnija ponuda.

U ovom predzeću su podsetili da je vozni park prethodno podmlađen i u aprilu ove godine sa pet „Ikarbusovih“ niskopodnih, solo autobusa. Ti autobusi su klimatizovani, opremljeni tapaciranim sedištima, elektronskim displejevima i rampom za osobe sa invaliditetom na drugim vratima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.4 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?