JKP „Stan“ i ove godine brine o rasveti u gradu, za zamenu sijalica 98 miliona dinara

13:02:00 08.02.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Iz budžeta Novog Sada ove godine će biti izdvojeno 98 miliona dinara za održavanje javne rasvete. Kako piše 021.rs, Programom obezbeđivanja javnog osvetljenja predviđeno je da poslove obavlja, kao i ranije, JKP „Stan“ i oni će tokom ove godine menjati sijalice, popravljati stubove javne rasvete i uopšte održavati ovu mrežu.

JKP „Stan“ i ove godine brine o rasveti u gradu, za zamenu sijalica 98 miliona dinara


Na osnovu odluka i planova, JKP „Stan“ će u svakom delu grada dva puta u toku godine obaviti zamena pokvarenih sijalica, a u pojedinim ulicama ili naseljima biće zamenjene sve sijalice.

Sve sijalice u februaru će biti zamenjene u Čeneju i Sremskoj Kamenici, a na Bulevaru Evrope od februara do aprila. Tokom marta zameniće sve sijalice na Bulevaru Mihajla Pupina, Bulevaru Jaše Tomića, Ulici Slobodana Bajića, Branka Bajića, Kosovskoj, Vojvode Šupljikca, a u aprilu u Reljkovićevoj i počeće zamena na Limanima i Kampusu, koja će trajati do juna.

„Stan“ će tokom maja zamenu svih sijalica na stubovima javne rasvete raditi na bedemu Petrovaradinske tvrđave, Preradovićevoj ulici, Šangaju, Adamovićevom naselju, a u junu u Budisavi, Kaću i Kovilju. Tokom jula na redu su Železnički park i Novo naselje, zatim u avgustu Bulevar oslobođenja i Most slobode, a u septembru Rumenačka ulica i Bulevar cara Lazara.

U slučaju potrebe, tj. havarija i sličnog, po nalogu Gradske uprave za investicije, JKP „Stan“ će raditi na popravci javne rasvete.


izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.7 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?