JKP "Tržnica" spremna za zimu

17:11:00 15.11.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Javno komunalno preduzeće "Tržnica" spremno dočekuje zimsku sezonu na svim novosadskim pijacama i več je u pripravnosti.

JKP "Tržnica" spremna za zimu

Foto: JKP "Tržnica"



Kako navode u ovom preduzeću, uredno je pripremljena i tehnički ispravna mehanizacija, koja se za ove svrhe sastoji od dva traktora Belarus sa daskom za čišćenje snega, utovarivačima i posipačima za so i dva mala traktora IMT 539 sa daskom za čišćenje snega i utovarivačem za čišćenje prostora između tezgi.

JKP "Tržnica" raspolaže i sa četiri motorne grtalice i ostalom mehanizacijom i alatom za uklanjanje snega i leda tokom nastupajućeg perioda poput lopata za sneg, sekača za led i slično. Za ove namene, preduzeće je pripremilo i 50 tona soli koja je već raspoređena po pijacama.

Ove godine JKP "Tržnica" Novi Sad svoju mehanizaciju dopunila je novim bagerom i mini utovarivačem koji se takođe mogu koristiti za uklanjanje snega.

Zimska služba po programu rada obuhvata period od 15. novembra do 15. marta, podsećaju u ovom preduzeću.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 995.1 mb
Vetar: 4 m/s, E
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?