Još dvoje zaraženih koronavirusom u OMŠ „Josip Slavenski“ i dvoje u vrtiću u Begeču

20:10:00 23.10.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Novi slučajevi zaraženih koronavirusom otkriveni kod još dvoje zaposlenih u administraciji u Osnovnoj muzičkoj školi „Josip Slavenski“ i kod dvoje zaposlenih koji rade kao tehničko osoblje u vrtiću PU „Radosnog detinjstva“ u Begeču.

Još dvoje zaraženih koronavirusom u OMŠ „Josip Slavenski“ i dvoje u vrtiću u Begeču

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave za obrazovanje, situacija u ovim ustanovama je pod kontrolom, budući da se u Osnovnoj muzičkoj školi „Josip Slavenski“ od juče sprovodi onlajn nastava, a u vrtiću u Begeču su zaraženi izolovani, sve prostorije detaljno dezinfikovane, a rukovodioci Predškolske ustanove i roditelji odmah obavešteni.

- Gradska uprava za obrazovanje, Predškolska ustanova „Radosno detinjstvo“, Aktivi direktora osnovnih i srednjih škola i direktori škola u svakodnevnoj su komunikaciji sa nadležnima iz Instituta za javno zdravlje Vojvodine i na osnovu njihovih instrukcija postupaju i organizuju nastavu. Zaposleni u tim ustanovama su se od početka rada u novim uslovima, odgovorno ponašali i poštovali sve mere i preporuke Kriznog štaba. Želim da apelujem na sve zaposlene, decu koja pohađaju ove ustanove i njihove roditelje da nastave sa odgovornim ponašanjem kako bismo sprečili širenje koronavirusa i kako bi škole i vrtići nastavili da rade - izjavila je članica Gradskog veća za obrazovanje Dina Vučinić i dodala da će Grad nastaviti da redovno obaveštava javnost o situaciji u gradskim obrazovnim ustanovama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?