Još dvojica uhapšena zbog brutalnog prebijanja trojice mladića u centru Novog Sada

17:02:00 22.02.2021, Komentara: 2

Novi Sad - Novosadska policija uhapsila je danas još dvojicu mladića zbog učešća u brutalnoj tuči koja se dogodila u subotu ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru Novog Sada. Kako su naveli u Policijskoj upravi Novi Sad, danas su u Novom Sadu i Šidu uhapšeni B. D. (21) i M. M. (21).

Još dvojica uhapšena zbog brutalnog prebijanja trojice mladića u centru Novog Sada

Foto: PU Novi Sad



Juče su, brzom i efikasnom intervencijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda i uhapsili četvoricu osumnjičenih.

Lisice su stavljene na ruke L. M. (20), D. N. (21), V. S. (20) i M. M. (21), iz Šida, a danas su, u Novom Sadu i Šidu, uhapšena još dvojica njihovih sugrađana, B. D. (21) i M. M. (21).

Svima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu.

Još dvojica uhapšena zbog brutalnog prebijanja trojice mladića u centru Novog Sada


Sumnja se da su njih šestorica tukla rukama i nogama trojicu mladića sa područja Žablja i Čuruga i da su im zadali ubodne rane nožem, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, kako saznajemo, primljeni su Š. N. (21), koji je zadobio teške telesne povrede u vidu ubodnih rana u grudni koš i D. M. (24) sa povredama u vidu ubodnih rana u predelu grudnog koša, ramenama i povredama glave.

Nakon blagovremene diganostike, inicijalnog pregleda i zbrinjavanja, Š. N. je hemodinamski stabilan i nalazi se na lečenju u UC KCV, a D. M. (24) se nalazi na intenzivnom lečenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra Vojvodine.

Inače, na društvenim mrežama se pojavio snimak brutalnog prebijanja trojice mladića koje se dogodilo u subotu oko 18 časova u samom centru Novog Sada, odnosno u Ulici Laze Telečkog.

Na snimku se vidi kako nekoliko momaka napada mladiće koji izlaze iz lokala.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Slobodanka

, *.dynamic.isp.telekom.rs

To klinacko i psihopattsko ponasanje nek kuci rade sta je s tim klincima vise i svim satro kriminalcima na lomacu sve pa nek se sledeci usude .sramota pukao narod skroz


Zeljko

Kako vi mislite da covek moze poslati poruku na ovako nesto a da ne bude govora mrznje? Svašta sam nesto napisao ali mi necete pustiti poruku pa sam obrisao. Nece biti reda u drzavi dok za pokušaj ubistva se ne dobije 40 god zatvora bez prava na pomilovanja a za ubistvo odmah smrtna kazna.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 996.4 mb
Vetar: 6 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?