Još jedan „Humanitarni ponedeljak“ za malog Marka

11:07:00 16.07.2022, Komentara: 0

Novi Sad – „Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu će i 18. jula biti posvećen malom Marku Nikoliću, a posetioci plaže će umesto ulaznice ubacivati donacije za njegovo lečenje.

Još jedan „Humanitarni ponedeljak“ za malog Marka


Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od osam do 19 časova.

Prethodni ponedeljak u okviru akcije koja je bila namenjena za Marka Nikolića prikupljeno je 58.630 dinara, a s obzirom na to da je prikupljen iznos manji od 60.000 dinara, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije zbog loših vremenskih prilika predviđa se ponavljanje akcije narednog ponedeljka.

Marko je dečak vedrog duha koji pred sobom ima razvojni izazov. Sa 3 godine dijagnostikovan mu je pervazivni razvojni poremećaj. Poteškoće na koje nailazi su u oblasti pažnje, govora i motorike.

Novac koji će se prikupljati potreban je za defektološke i logopedske tretmane kako bi postigao što bolje rezultate u ovoj oblasti razvoja.

Svi građani koji imaju potrebu za finansijskom pomoći za lečenje svoje zahteve mogu da dostave na glavnu blagajnu Štranda.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?