Još jedno dečje igralište u Novom Sadu

14:04:00 11.04.2017, Komentara: 1

Novi Sad - Još jedno dečje igralište, koje je poklon kompanije „Imlek“, „Moja Kravica - Rasti srećno“, otvoreno je danas u Novom Sadu u Aleji Mike Antića.

Još jedno dečje igralište u Novom Sadu

Igralište je prilagođno deci različitog uzdrasta i čine ga ljuljaške i klackalice, vrteška, tobogan sa kućicom, penjalica od mreže...

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović rekao je da se prosperitet svake firme ne ogleda samo u kvalitetu njihovih proizvoda, već i u tome kako se ponaša u ovakvim i sličnim akcijama.

Još jedno dečje igralište u Novom Sadu

- Deca su naša budućnost, a na svima nama je da im detinjstvo učinimo srećnim i bezbrižnim - rekao je Petrović.

Direktor marketinga kompanije „Imlek“ Slobodan Srećković se zahvalio Gradu Novom Sadu na saradnji prilikom izgradnje igrališta.

- Izuzetno nam je drago što na ovaj način možemo da obezbedimo radosno odrastanje deci širom Srbije. Akciju ćemo nastaviti kroz izgradnju dečijih igrališta i u drugim gradovima tokom ove godine. Ponosni smo što kroz ovu akciju doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih - izjavio je Srećković.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Slađana Stojinović

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Veoma mi je drago što neko želi da novac uloži u dečiju igru.Deca su naša budućnost,radost,sreća...Ali postoje deca i van velikih gradova,deca u selima i manjim varošicama širom Srbije i njima trebaju sprave za igru.Pa zato molim menadžere kompanije "Moja kravica" da takva igrališta izgrade i poklone i deci iz ruralnih područja-vole i oni da se igraju i da odgovore i na njihove molbe i prijave.Zahvalna građanka .


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 994.2 mb
Vetar: 5 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?