Još jedno obnovljeno parkiralište na Detelinari

17:06:00 29.06.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Završeni su radovi na sanaciji oštećenja na parkiralištu na Detelinari. Kako je saopšteno iz JKP „Parking servisa“, parkiralište u Banatskoj ulici je sanirano na površini od oko 350 kvadratnih metara.

Još jedno obnovljeno parkiralište na Detelinari

foto: JKP Parking servis

Do sanacije je moralo da dođe zbog uticaja atmosferskih prilika, korenja drveća, kao i dotrajalosti podloge zbog čega je i došlo do oštećenja parking mesta.

- Gazeća površina parking mesta obnovljena je ugradnjom betonskih „meba“ elemenata, uz očuvanje postojećih stabala i zelenih površina – navode u „Parking servisu i dodaju da su oko parkirališta izgrađene betonske kanalete za odvod površinskih voda i asfaltirane pristupne saobraćajnice do parkirališta.

Podsećaju da ovi radovi predstavljaju nastavak uređenja parkirališta na Detelinari koja nisu u zoni naplate. U prethodnom periodu uređena su i parkirališta u ulicama Veselina Masleše, Pančevačkoj, Solunskoj i Pariske komune.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1007.8 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?