Juče završena kupališna sezona na Štrandu

16:10:00 01.10.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Kupališna sezona na Štrandu, 107. po redu, završena je u nedelju, 30. septembra.

Iz JKP "Gradsko zelenilo" proteklu sezonu ocenjuju kao uspešnu, sudeći, pre svega, kako kažu, rezultatima rada spasilačke službe i kvalitetu pruženih usluga. Ističu i da je broj pritužbi građana ove godine znatno smanjen, a to se najviše odnosi na higijenu i problem sa bukom.

Juče završena kupališna sezona na Štrandu

"Događaji koji su obeležili sezonu koja je za nama su „Štrand fest“, koji je održan ispod Mosta slobode, dnevne žurke za vreme Muzičkog festivala „Egzit“, Memorijalni turnir u tenisu glavom „Vladimir Francišković“ i nekoliko turnira u uličkom basketu i odbojci na pesku", navode iz "Gradskog zelenila".

Od 8. maja, kada je počela prodaja ulaznica do kraja sezone, prodata je 346.421 dnevna karta i više od 5.000 sezonskih. Najveće posete zabeležene su tokom avgusta, dok je zbog velikog kišovitog vremena u junu i julu broj gostiju bio manji.

"Do početka 108. kupališne sezone koja startuje 1. maja naredne godine, kapije najlepše plaže na Dunavu ostaće otvorene za posetioce, ulaz se neće naplaćivati, a radno vreme koje je na snazi od danas je od 8 do 20 časova. I u međusezoni biće zanimljivih događaja na Štrandu, a prvi u nizu biće održan u sredu 3.oktobra od 9 do 12 časova. Za tada je zakazan kros mališana koji pohađaju vrtiće „Radosnog detinjstva“", saopšreno je iz "Gradskog zelenila".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 2 m/s, WNW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?