Jun je mesec borbe protiv skolioze

09:06:00 01.06.2018, Komentara: 0

U centru za korektivnu gimnastiku „Vitruviana“, tokom meseca juna će svi koji počnu Šrot terapiju dobiti popust. Šrot metoda je trenutno najuspešnija u korigovanju skolioze i podrazumeva 10 individualnih terapija sa Šrot terapeutom.

Nakon tih 10 terapija ste obučeni da vežbe izvodite samostalno. Možete nastaviti da ih radite kod kuće, ili se uključiti u neki od programa u Vitruviani gde ćete raditi vežbe pod nadzorom terapeuta.

Šrot metoda je nastala u Nemačkoj u Bad Sobernhajmu. Katharina Schroth koja je osmislila ovu metodu je to uradila da bi pomogla sebi. Kako je i sama imala skoliozu pokušavala je da pronađe rešenje. Kasnije je ovu metodu nastavila da razvija njena ćerka, Crista Lehnert Schroth. Bazirana je na pravilnoj korekciji karlice, disajnim zonama i korektivnim položajima.

Jun je mesec borbe protiv skolioze

Prvi korak je zakazivanje pregleda. Broj telefona je 0605986337.

FB stranica: https://business.facebook.com/pg/korektivnagimnastikavitruviana/posts/?business_id=1681746592080914&ref=page_internal

Sajt: korektivna-gimnastika.com

[PR tekst]


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.8 mb
Vetar: 1 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?